Kontor 540 KVM | Lindholmspiren 5, Göteborg

TA KONTAKT

Här finns nu möjligheten att hyra moderna kontorslokaler i tekniknavet Lindholmen Science Park! Lokalerna ligger på våning 2 och är totalt ca 540 kvm. Lokalen har tidigare använts som utbildningslokal med stora öppna ytor och mötesrum, vilket enkelt går att använda till effektiva kontorslandskap. Förutom de fantstiska ytor inne i lokalen finns även en stor terrass med utsikt över Lindholmspiren och Göta Älv!

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

"Möjlighet att hyra moderna kontorsytor i Lindholmen Science Park!"

FAKTA

Gatuadress: Lindholmspiren 5
Stad: Göteborg
Område: Lindholmen
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 540 m²

OMGIVNING

Lindholmen är Göteborgs mest expansiva område och du kan hitta verksamheter inom ex innovation, fordon och media. Det är ett område med liv i rörelse och det finns både mycket företag och bostäder. Ett område som ständigt utvecklas. Det är ett vattennära läge med fina utsikter och det finns många olika alternativ för caféer och restauranger. Att äta vid kajkanten sätter en extra guldkant på arbetsdagen.

KOMMUNIKATIONER

Lindholmen har ett oslagbart läge i Göteborg med närhet till centrum, havet och kollektivtrafik. Detta gör det enkelt för dig och dina medarbetare att komma till och från jobbet, samt att njuta av stadens bekvämligheter.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Göteborg Lindholmen Lindholmspiren 5

8 + 2 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.