Kontor 540 KVM | Lindholmspiren 5, Göteborg

TA KONTAKT

Här finns nu möjligheten att hyra moderna kontorslokaler i tekniknavet Lindholmen Science Park! Lokalerna ligger på våning 2 och är totalt ca 540 kvm. Lokalen har tidigare använts som utbildningslokal med stora öppna ytor och mötesrum, vilket enkelt går att använda till effektiva kontorslandskap. Förutom de fantstiska ytor inne i lokalen finns även en stor terrass med utsikt över Lindholmspiren och Göta Älv!

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

"Möjlighet att hyra moderna kontorsytor i Lindholmen Science Park!"

FAKTA

Street address: Lindholmspiren 5
City: Göteborg
Area: Lindholmen
Property: Kontor
Size: 540 m²

OMGIVNING

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 50 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information!

KOMMUNIKATIONER

Lindholmen har ett oslagbart läge i Göteborg med närhet till centrum, havet och kollektivtrafik. Detta gör det enkelt för dig och dina medarbetare att komma till och från jobbet, samt att njuta av stadens bekvämligheter.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Göteborg Lindholmen Lindholmspiren 5

10 + 15 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.