Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Kontor | Drakegatan 7, Göteborg

Gatuadress:
Drakegatan 7
Stad: Göteborg
Område: Gårda
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 125 m²

Erika Borsing

[email protected]

Beskrivning

Högst upp på Drakegatan 7 finner ni denna ljusa och välplanerade lokal på 125 kvm. Lokalen har ett större landskap samt några enskilda konstorsrum.

Pentry och lounge/paus yta i anslutning till entrén där man även har direktaccess till den allmänna terrassen med härligt solläge och fin utsikt.

Skyltläget ut mot leden är alldeles utmärkt.

Ta hissen direkt från lokalen ner till garaget.

Varmt välkomna att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller tidsbokning för visning

Omgivning

Service och butiker
Direkt utanför dörren finns ett flertal restauranger och annan service som till exempel banker. Inom promenadavstånd finns sedan Avenyn, med hotell, shopping och mer restauranger. Friskvårdsmöjligheter finns i form av både simhall, gym och motionsspår. Och Göteborgs evenemangsstråk med Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan och Liseberg erbjuder ett stort utbud för till exempel kundaktiviteter.

Kommunikationer
Läget är lättillgängligt för såväl anställda som besökare, dels ligger det nästgårds med centrala Göteborg. Med bil kommer man i stort sett direkt till Gårda från de stora vägarna. Det går snabbt och lätt att hitta. Området ligger också nära centralstationen och förbindelserna via kollektivtrafik är goda. Det är inte heller några problem att hitta parkering, garage finns under de fastigheter där vi erbjuder lokaler. Dessutom finns parkeringshus och gott om parkeringsplatser

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier