Lediga Fastigheter i Lund

Lund, känd som studentstaden, men även staden där det finns många företag etablerade, både stora och små. Vill du expandera din verksamhet eller starta upp helt nytt, och därmed har ett behov av lediga fastigheter i Lund, så ska du kontakta oss. Vi på Relier AB kan hjälpa dig med flera olika sorters lokaler eller fastigheter. Vi har lediga fastigheter i Lund för både kontor, lager, butik eller industri. Lund är en omtyckt stad och ligger bara 15 minuter med tåg utanför storstaden Malmö. Här är det många som trivs och har man väl skaffat en lokal för sin verksamhet, så stannar man gärna kvar. Det kanske får dig att tro att det är svårt att komma intill och hitta en egen lokal? Tvärtom, vi på Relier har ett stort kontaktnät, och vet direkt när ett passande objekt blir ledigt.
Se våra objekt nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor.

Relier AB – din hjälp på vägen

Relier AB, grundades 2009, genom en sammanslagning av ledande förmedlingsföretag i städer som Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi är idag Sveriges största fastighetsförmedlare och vi har lokalkontor på flera platser i Sverige. Hos oss arbetar det idag ett femtontal erfarna fastighetskonsulter. Vårt namn, Relier, kommer från franskan och det betyder sammanbinda. Det är just att sammanbinda lediga fastigheter med företag som vi sysslar med. Oavsett om du har behov av ett kontor, en butikslokal eller ett lager, så hjälper vi dig att hitta rätt. Vi nöjer oss inte förrän du är 100 % nöjd!

Lediga fastigheter i Lund på flera sätt

Att hitta lediga fastigheter i Lund är enkelt om du tar hjälp av oss på Relier AB. Du kan på vår hemsida använda dig av en sökmotor, som är avancerad, men enkel att använda. Om du hellre föredrar att få personlig hjälp så kan du kontakta vårt lokalkontor och boka in ett kostnadsfritt möte.