Charkuteriföretaget KLS Ugglarps kommer till årsskiftet att flytta sitt huvudkontor från Hörby till Porfyrvägen i Lund. Företaget har sedan 1911 försett konsumenter med svenskt kvalitetskött och från starten i Dalsjöfors finns nu verksamhet i Kalmar, Hörby, Dalsjöfors och Ugglarp.

De två charkfabrikerna finns i Billesholm och Malmö. Till årsskiftet sätter KLS Ugglarps alltså även sin skylt på Porfyrvägen 14, som ägs av Skånesund i Lund AB.

Här kommer ca 40 personer att arbeta och fortsätta att utveckla företaget och dess verksamhet som bygger på ett nära och långsiktigt samarbete med leverantörerna för att skapa en lönsam, hållbar och effektiv näringskedja. Totalt har KLS Ugglarps ca 1500 anställda och omsätter ca 5 miljoner SEK.

”I takt med att bolaget växer så är flytten till Lund är ett naturligt steg för att komma närmre våra anläggningar runt om i Skåne men också för behålla och attrahera rätt kompetens på marknaden”, säger KLS Ugglarps VD Jonas Tunestål.

Vi på Relier tackar för ett fint samarbete i sökandet efter den rätta kontorslokalen och önskar KLS Ugglarps ett stort lycka till.