Fastigheten Högvakten i centrala Malmö kan nu stoltsera med helt nyrenoverade ytor och fastighetsägaren Malmö Cityfastigheter AB välkomnar flera nya hyresgäster till huset, med inflyttning under sommaren. Sedan sommaren 2016 har fastigheten totalrenoverats och kan nu erbjuda sina hyresgäster moderna och ljusa lokaler varav flera kan stoltsera med egen terrass eller atriumgård.
Fastighetens centrala läge ger hyresgästerna bästa möjliga förutsättningar att erbjuda sina anställda bästa förutsättningar för kommunikation, parkering och service i närområdet. Högvakten har lockat flera kreativa företag som har utveckling och innovation i fokus. Några av de företag som flyttar in under sommaren är det tekniska designföretaget Topp, spelutvecklingsföretaget Hero Gaming och arkitektbyrån Arkitema Architects.
Topp hjälper sina kunder att designa nya digitala produkter och tjänster. De arbetar hela tiden med en spännande blandning av mänskligt beteende, affärsbehov och ny teknik. Exempel på produkter och upplevelser Topp AB jobbat med är Samsungs träningsklocka Gear Fit 2, definierat framtidens köksprodukter för Mieles och research och design för Stockholms Lokaltrafik nya app
Hero Gaming utvecklar onlinespel om pengar med extra wow-faktor för sina kunder. Företaget startades i Malmö för bara 4 år sedan och har rekordsnabbt tagit plats som ett av de världsledande företagen vad gäller utveckling av online casino och betting som kombinerar funktioner som ofta finns i andra typer av spel. Hero Gaming har Skandinavien som huvudmarknad men sprider sig nu med sina internationella lanseringar.
Arkitema Architects är ett arkitektföretag som vill göra skillnad för människorna i samhället. Deras arkitektur inriktar sig på sex olika segment som alla ha människan i fokus; Bostäder, Näringsliv, Hälso- och sjukvård, Utbildning och Urban Design. Företaget bildades i danska Aarhus år 1969 och är idag Skandinaviens största arkitektbyrå med 500 medarbetare i Danmark, Sverige och Norge.
Relier har förmedlat nämnda uthyrningar åt fastighetsägaren Malmö Cityfastigheter AB och kommer själva flytta tillbaka till fastigheten efter midsommarhelgen.
Mer information: Relier – Real Estate Advisor Magnus Silfver 040-307501, 0733-770085 [email protected]