Är du serviceinriktad och tycker att det är roligt att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter då är du kanske vår nya kollega på Relier Syd? Vi söker nu en Fastighetsmäklar-& Marknadsassistent som vill ansvara för administrationen på vårt kontor. I den här rollen kommer du att vara kontorskoordinator och ett viktigt stöd till våra fastighetsmäklare och lokalförmedlare. Förutom det löpande administrativa arbetet så hjälper du till med framtagning av objektunderlag och pressreleaser. Du kommer också administrera löneunderlag, enklare ekonomiadministration samt arbeta med företagets marknadsföringskanaler så som hemsida och sociala medier. Det är en merit om du har erfarenhet från att administrera handlingar i fastighetsaffärer men det är inget krav. För ett effektivt samarbete så är det mycket viktigt för oss att du är prestigelös, serviceinriktad och tycker om att arbeta såväl självständigt som tillsammans med kollegor, kunder och samarbetspartners.
Vi ser gärna att du har en mäklarassistentutbildning eller annan administrativ utbildning samt har erfarenhet av service- och kontorsarbete. Du tycker om att arbeta med siffror, uttrycker dig väl i tal och skrift samt är van användare av olika affärssystem, sociala medier, Office365, InDesign, Photoshop och WordPress. Det är ett krav att du kan svenska flytande i både tal och skrift samt har grundläggande kunskaper i engelska.
Tjänsten omfattar heltid med start i februari och placering i Malmö på vårt moderna kontor mitt emot Malmö Live. Vår arbetsmiljö präglas av snabbhet, ärlighet och att ha kul tillsammans.
Relier Syd AB samarbetar med STRETCHHR i denna rekrytering och du är varmt välkommen med din ansökan dock senast den 13:e januari 2020. Vi kommer att hantera ansökningar löpande så vänta inte till sista ansökningsdagen med att skicka in din CV och ansökan. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Monika Kumlin Larsson 0706-291853.
Relier – Real Estate Advisor – är en fastighetsförmedlare med inriktning på kommersiella fastigheter, förmedling av lokaler, fastigheter och fastighetsbolag. Relier har idag kontor i Stockholm, Göteborg och  Malmö. Vi är idag ett 15-tal medarbetare varav 7 personer i Öresundsregionen. Vi har ett av Sveriges största utbud av lediga lokaler. Relier- Real Estate Advisor grundades 2009 och Malmökontoret har utsetts till Årets Uthyrare 2018 samt vinnare av Öresund Real Estate Award under flera år. Se mer www.relier.se