PROPERTY MATCHMAKING

Vi matchar din fastighet till rätt köpare

LÄS MERBLI MATCHAD

PROPERTY MATCHMAKING

Rätt hyresgäst i rätt lokal ökar värdet på din fastighet

LÄS MERBLI MATCHAD

LOKALUTHYRNING

Relier har ett sammansvetsat team av lokalförmedlare med ett brett kontaktnät av lokalsökande företag och fastighetsbolag.

FASTIGHETSFÖRMEDLING

Relier är din kvalificerade rådgivare vid fastighetstransaktioner.
Vi bistår fastighetsägare vid försäljning och matchar fastigheten mot rätt köpare.

21

FASTIGHETSFÖRMEDLINGAR/ÅR

53 894

UTHYRDA KVM/ÅR

3

REGIONER

14

ÅR

DUBBELSPÅR

Tillsammans blir vi ännu starkare! Vi kan kombinera våra två huvudtjänster
fastighetsförmedling och uthyrning till samma uppdragsgivare. Transaktionsteamet
och Uthyrningsteamet arbetar då gemensamt med samma uppdragsgivare och nyttjar
våra respektive kompetenser tillsammans.

REFERENSOBJEKT

Järngrinden förvärvar Vindspelet 6 på Viared i Borås

Järngrinden förvärvar Vindspelet 6 på Viared i Borås

Järngrinden har förvärvat fastigheten Vindspelet 6, som är belägen på Viared i Borås. Fastigheten har en total yta på ca 4 000 kvm. Byggnaden är uppförd 2006 och genomgående renoverad 2015. Vindspelet 6 är fullt uthyrd och utmärker sig som en flexibel fastighet som...

Myndighet Svågertorp

Myndighet Svågertorp

Relier – Real Estate Advisor har förmedlat en uthyrning åt fastighetsägaren Holmbergs Real Estate. Fastigheten med adress Långhusgatan 7 i Svågertorp, Malmö har en uthyrbar area på 5 700 kvm med kontor och lager och är fullt uthyrd till nya hyresgästen som är en...

Noviflora Helsingborg

Noviflora Helsingborg

Den holländska blomsterjätten Noviflora etablerar sig i nya lokaler hos Castellum i Helsingborg där Anders Ledtje, Relier – Real Estate Advisor förmedlat uthyrningen. Lokalen om ca 6 700 kvm kommer nyttjas som logistikcenter för blommor och växter för vidare...

Relier har förmedlat försäljningen av 10 000 kvm i Helsingborg.

Relier har förmedlat försäljningen av 10 000 kvm i Helsingborg.

Relier - Real Estate Advisor har förmedlat försäljningen av fastigheten Helsingborg Topasen 2 med Maria Nila som hyresgäst på ca 10 000 kvm med kontor, lager och produktion. Överlåtelsen gjordes genom bolagsöverlåtelse med EQT Exeter som köpare och säljare är en...

”Vi på Catena har ett framgångsrikt samarbete med Relier som bistått vid uthyrningar av våra logistiklokaler i projektfastigheter samt förvärv av fastigheter. Relier har matchat oss med etablerade e-handels- och logistikföretag till vår fastighet i Sunnanå utanför Malmö och får våra varmaste rekommendationer!”

Jörgen Eriksson

VD Catena AB

“Vi på Corem har under åren haft ett bra samarbete med Relier som lett till en rad bra förmedlingar av både lokaler som fastighetsförmedlingar, vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete.”

Göran Joneskär

Regionchef Corem

DET ÄR VI SOM ÄR RELIER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur tincidunt mollis ante non volutpat. Nam consequat diam nec leo rutrum tempus. Nulla accumsan eros tempus scelerisque.

DET ÄR VI SOM ÄR RELIER

Med kontor i både Malmö och Helsingborg erbjuder Relier Syd rådgivning inom fastighetsförmedling och lokaluthyrning med extra fokus på västra Skåne. Klicka nedan för att kontakta oss.

DET ÄR VI SOM ÄR RELIER

Teamet i Göteborg är lokala experter inom fastighetsförmedling och lokaluthyrning i Göteborg och närområden. Klicka nedan för att kontakta oss.

KONTAKT

Önskar ni hjälp med uthyrning av era vakanta lokaler? Vill du avyttra en fastighet? Söker du lokal eller är intresserad av att köpa en fastighet? Kontakta oss nedan så matchar vi dig rätt!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.