Kontor 8000 KVM | Bergfotsgatan 2, Mölndal

TA KONTAKT

Välkommen till TORNEN, de vita husen på höjden i Södra Porten, som nu fylls med spännande innehåll. Här har du möjlighet att tillsammans med oss anpassa lokalerna efter era behov på ett helt eget våningsplan. Vi samarbetar med arkitekter och använder teknik som konkurrerar med nyproduktion för att göra inomhusklimatet till modern standard. Många och stora fönster samt högt läge skapar rymd och ljus. Mellan husen finns en lummig och grön innergård med gott om plats för att ta pauser eller äta lunch. Vi kommer att rusta upp och förnya entréerna och fastigheten i stort (se visualiseringar ovan).

Till detta kan vi erbjuda ett välfungerande kontorsområde med många parkeringsplatser och goda kommunikationer med en buss som avgår var 10:e minut. I kvarteren finns också två lunchrestauranger, reception, konferensanläggning, omklädningsrum, Styr & Ställ-station och det gränsar till en vacker bokskog vid Lackarebäcks källa. Perfekt för både promenader och träning!

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

"Moderna lokaler på höjd till låg hyra!"

FAKTA

Gatuadress: Bergfotsgatan 2
Stad: Mölndal
Område: Lackarebäck
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 8000 m²

OMGIVNING

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 50 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information!

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Mölndal Lackarebäck Bergfotsgatan 2

9 + 2 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.