Kontor 886 KVM | Arlövsvägen 10, Malmö

PDF-RITNING TA KONTAKT

Kontor på 886 kvm belägen på våningsplan ett i trivsam fastighet intill Västkustvägen. Lokalen har idag en rumsindelad planlösning vilken kan påverkas av blivande hyresgäst om så önskas. Fint ljusinsläpp då planlösningen är genomgående. Matsal/pentry är centralt placerat och har egen terrass. Parkeringar finns i anslutning till fastigheten. Utmärkt pendlingsläge invid infarten till Norra Malmö och cykelavstånd till tågstation.

"Kontor på 886 kvm intill Västkustvägen."

FAKTA

Gatuadress: Arlövsvägen 10
Stad: Malmö
Område: Spillepengen
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 886 m²

OMGIVNING

Fastigheten ligger i Arlöv, precis intill Spillepengens fritidsområde med härlig grönska. Fastigheten är belägen på ett smidigt läge nära Västkustvägen vilket skapar närhet till både Malmö centrum och resten av Arlöv.

SERVICE

I närheten finns Coop och Shell. 5 minuter med bil finns köpcentret Burlöv Center med handel, restauranger och gym. Centrala Malmö nås på 5 min med stort utbud av service och handel.

KOMMUNIKATIONER

Goda kommunikationsmöjligheter med närhet till centrala Malmö men även med accesser till E4/E6 och ringlederna. Parkering finns på fastigheten. Busshållplats en kort promenad bort med avgående buss in till Malmö, Lomma och Lund.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Spillepengen Arlövsvägen 10

10 + 13 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.