Kontor 593 KVM | Monbijougatan 17C, Malmö

TA KONTAKT

Unik och karaktärsfull lokal om 593 kvm i anrika Trikåfabriken. Denna lokal sträcker sig över två våningsplan, närmare bestämt våning 3 och 4, och har en egen trappuppgång. En flexibel planlösning möjliggör att dela av lokalen för två olika verksamheter, med varje våningsplan komplett med kök, toaletter och alla nödvändigheter för att driva ert företag med både kreativitet och framgång.

Ytorna är lekfulla och flexibla med ett fantastiskt ljusflöde för en kreativ arbetsmiljö och möjlig för anpassning för ert företags behov!

Här kan du läsa mer om Trikåfabriken:
https://www.stenafastigheter.se/lokaler/Trikafabriken/

Kvarteret kring Möllevångstorget, känt som Möllan, och den historiska Trikåfabriken utgör en färgstark och kulturellt rik del av Malmö. Denna dynamiska stadsdel bär på en unik charm som lockar såväl lokalbefolkning som besökare från alla håll.

Möllevångstorget, hjärtat av kvarteret, är en pulserande mötesplats som erbjuder allt från färgglada marknader till konstnärliga evenemang. Här samsas lokala matstånd med secondhandbutiker och småaffärer, skapandes en atmosfär av mångfald och gemenskap. Kaféer och restauranger bidrar till den livliga stämningen, där dofter från världens alla hörn förenas och skapar ett gastronomiskt smörgåsbord.

Trikåfabriken, en industrihistorisk pärla, lägger till en extra dimension till kvarteret. Med sina vackra tegelfasader och anrika historia ger den en nostalgisk känsla samtidigt som den agerar en plattform för konstnärliga uttryck och kreativa möten. Lokala konstnärer och konsthantverkare finner inspiration i de historiska väggarna och bidrar till att bevara och förnya områdets kulturella arv.

Kvarteret runt Möllan och Trikåfabriken är inte bara en plats för liv och rörelse, utan även en symbol för Malmös kreativa själ. Här möts tradition och nyskapande, och de historiska byggnaderna får nytt liv genom de många kreativa initiativen som blomstrar. Att utforska detta område är att ge sig in i en värld av kontraster, där det gamla och nya smälter samman för att skapa en unik och levande stadsupplevelse.

Fastigheten har ett strategiskt läge, endast 600 meter från Triangelns tågstation och köpcentrum, vilket gör det enkelt att pendla och ta del av stadens puls. Regional- och stadsbussar stannar precis utanför fastigheten, vilket ytterligare underlättar för både lokal och regional transport. Bussterminalen på Södervärn är bara en åtta minuters promenad bort, vilket ger dig ytterligare flexibilitet i dina resor.

För den som föredrar att cykla är det endast nio minuters väg till innerstaden och Gustav Adolfs torg. Detta gör inte bara resan till centrum bekväm, utan ger också möjlighet att njuta av Malmös vackra stadssiluett under den korta cykelturen.

"Med omsorgsfullt handlag har den anrika Trikåfabriken från det tidiga 1900-talet på Möllevången i Malmö förvandlats till hållbara kontorslokaler med en unik själ och karaktär. Denna byggnad, som en gång i tiden var hem för produktionen av trikåunderkläder för damer, har genomgått en varsam omvandling för att bli en plats där historia och nutid möts. I dag fungerar den som en aktiv mötesplats för kreativa företagare, som samlas för att bidra till utvecklingen av Möllevången och staden som helhet. Lokalerna andas historia samtidigt som de skapar en dynamisk miljö för innovativt arbete och samarbete. Detta är en plats där företagare och kreativa själar kan förena det bästa av det förflutna med dagens behov och strävan efter framtidens utveckling."

FAKTA

Gatuadress: Monbijougatan 17C
Stad: Malmö
Område: Möllevången
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 593 m²

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Möllevången Monbijougatan 17C

1 + 10 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.