Kontor 1692 KVM | Skrivaregatan 9, Malmö

PDF-RITNING TA KONTAKT

Nu har vi nöjet att presentera detta mycket genomtänka kontor i kvarteret Pulpeten mitt i Hylle. Kontorets ca 1 692 kvm täcker sig över två plan, våningsplan 3 och 4, planerat för 80-100 arbetsplatser per våningsplan. Ytorna genomsyras genomgående av högt till tak och rikligt med ljusinsläpp. Kontoret är välplanerat och har flera små och stora konferensrum, upp till sex stycken separata avdelningar där man kan ha öppet kontorslandskap. Det stora köket och matsalen är likaså det ett välkommet inslag. Utsikt från stora fönsterpartier över bland annat Öresundsbron. Hela huset är hälso- och miljöcertifierat.

Direkt närhet till all kommunikation och service som erbjuds i området.

Varmt välkommen att höra av er för ytterligare information!

FAKTA

Gatuadress: Skrivaregatan 9
Stad: Malmö
Område: Hyllie
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 1692 m²

OMGIVNING

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv arbetsmiljö. Hyllie växer ständigt tack vare goda kommunikationer, närhet till E6/E20, 20 minuter till Copenhagen Airport samt stort utbud av butiker, träning och service. Parkering finns främst längst med gatorna och Emporias parkering/garage. I området finns dessutom parkeringsgarage som tillhandahålls via P-Malmö. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

SERVICE

Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

KOMMUNIKATIONER

Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Hyllie Skrivaregatan 9

12 + 15 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.