Butik 95 KVM | Hyllie vattenparksgata 7D, Malmö

TA KONTAKT

I Malmö Arena Tower ligger denna helt nybyggda butikslokal.

Lokalen är ca 95 kvm och har ett fantastiskt ljusinsläpp till hjälp av de stora skyltfönsterna. I dagsläget har lokalen en öppen planlösning men kan anpassas efter eran verksamhet/koncept.

"Nybyggd butikslokal om ca 95 kvm i Hyllie!"

FAKTA

Gatuadress: Hyllie vattenparksgata 7D
Stad: Malmö
Område: Hyllie
Typ av objekt: Butik
Storlek: 95 m²

OMGIVNING

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv arbetsmiljö. Hyllie växer ständigt tack vare goda kommunikationer, närhet till E6/E20, 20 minuter till Copenhagen Airport samt stort utbud av butiker, träning och service. Parkering finns främst längst med gatorna och Emporias parkering/garage. I området finns dessutom parkeringsgarage som tillhandahålls via P-Malmö. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

SERVICE

Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

KOMMUNIKATIONER

Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Malmö Hyllie Hyllie vattenparksgata 7D

2 + 5 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.