Kontor 317 KVM | Hyllie Stationstorg 31, Malmö

TA KONTAKT

Vi samarbetar för att skapa ett kontor som är skräddarsytt för just ert företags specifika behov.

Denna fantastiska kontorslokal erbjuder fönster från golv till tak, vilket skapar ett generöst ljusflöde. The Point är konstruerat med den senaste tekniken och med fokus på hållbarhet, och vi strävar efter att tillhandahålla våra hyresgäster alla tänkbara bekvämligheter. Omklädningsrum finns i källarplanet, och konferensrum samt gym är tillgängliga på ett helt våningsplan i byggnaden och erbjuds till hyresgästerna via hotellet.

"317 kvm på The Point!"

FAKTA

Gatuadress: Hyllie Stationstorg 31
Stad: Malmö
Område: Hyllie
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 317 m²

OMGIVNING

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv arbetsmiljö. Hyllie växer ständigt tack vare goda kommunikationer, närhet till E6/E20, 20 minuter till Copenhagen Airport samt stort utbud av butiker, träning och service. Parkering finns främst längst med gatorna och Emporias parkering/garage. I området finns dessutom parkeringsgarage som tillhandahålls via P-Malmö. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

SERVICE

Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

KOMMUNIKATIONER

Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Hyllie Hyllie Stationstorg 31

7 + 12 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.