Kontor 0 KVM | Jörgen Kocksgatan 9, Malmö

TA KONTAKT

Här har vi en lokal med utmärkt läge i en fastighet nära Malmö Centralstation samt motorvägar och ringvägar. Lokalen erbjuder en smart blandning av öppna ytor och olika storlekar på samtals- och mötesrum, samt utrymmen för mindre och informella möten.

Detta strategiska läge ger enkel tillgång till centrala Malmö och olika transportförbindelser, vilket är idealiskt för företag som söker en mångsidig arbetsmiljö med närhet till stadens hjärta och smidig kommunikation till andra delar av regionen.

"Lokal med närhet till Malmö Centralstation."

FAKTA

Gatuadress: Jörgen Kocksgatan 9
Stad: Malmö
Område: Hamnen
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 0 m²

OMGIVNING

Västra Hamnen i Malmö är ett populärt område som ligger mellan centralstationen och havet. Västra Hamnen har vuxit fram de senaste tio åren och har en modern framtoning. Området erbjuder många olika lunchrestauranger och i närheten finns även matbutiker, diverse affärer och gym.

SERVICE

Här finns Apoteket, Systembolaget och ICA Maxi som även erbjuder posttjänster. Hotellet Park Inn, Turning Torso och World Trade Center erbjuder konferenslokaler i området.

KOMMUNIKATIONER

Området trafikeras av tre stadsbusslinjer som avgår till och från Malmö Centralstation var 5:e minut i högtrafik. Väljer du istället en kort promenad når du närmaste Citytunnelstation på 15 minuter. Med cykel tar det ca 5 minuter till stationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne eller över bron till Kastrup eller Köpenhamn.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Hamnen Jörgen Kocksgatan 9

3 + 4 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.