Lager 720 KVM | Trehögsgatan 4, Malmö

TA KONTAKT

På attraktivt läge i Fosie industriområde finns väldisponerade ytor för lager med kontor på totalt 720 kvm. Två markportar, pelarfritt med takhöjd till balk på 4,2 m. Möjligt att bygga till kontorsdel med kontorsrum, pentry och WC i befintlig lagerdel. Hela fastigheten är inhägnad med industristängsel och hela gårdsplanen är asfalterad med möjligheter till parkering, markförvaring och ställyta. På tomten finns spolplatta. Laddstolpe för två bilar finns installerat. Fastigheten kommer delas med andra hyresgäster.

Finns även möjlighet att hyra hela eller andra delar av fastigheten, 1 846 kvm eller 1 126 kvm – båda dessa ytor med lager, kontor, pentry och WC.

"Lager på 720 kvm med kontor i Fosie!"

FAKTA

Gatuadress: Trehögsgatan 4
Stad: Malmö
Område: Fosie
Typ av objekt: Lager
Storlek: 720 m²

OMGIVNING

Fosie ligger på ett strategiskt läge mellan den Inre och Yttre Ringvägen och anslutande leder. Här finns en aktiv företagskultur med ca 10 000 arbetsplatser och 300 företag. Centrala Malmö nås på ca 15 min med bil och busshållplats finns inom gångavstånd från fastigheten.

SERVICE

Stort utbud av service på Jägersro Center med handel, livsmedel, restauranger, service och nöjen. I omgivningen finns många lunchrestauranger inom gångavstånd.

KOMMUNIKATIONER

Närheten till Yttre- och Inre Ringvägen gör resandet smidigt in till centrala Malmö, Köpenhamn, mot Lund och Kristianstad från detta företagsområde.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Malmö Fosie Trehögsgatan 4

8 + 1 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.