Lager 0 KVM | Stenåldersgatan 7, Malmö

TA KONTAKT

Nu ges möjligheten att på del av tomt i Fosie uppföra lager-/logistikbyggnad för er verksamhet. Tomtytan är 11 000 kvm och är väl synlig från Stenåldersgatan. På tomten finns en befintlig byggnad om 4 300 kvm som nyttjas av annat företag som produktionsanläggning. Adressen har ett suveränt logistikläge i Fosie nära Inre- och Yttre Ringvägen/E6:an som angränsar precis söder om fastigheten. Bilder och illustrationer är exempel på utförande.
– Kontakta ansvarig uthyrare för mer information om fastigheten!

"Närhet till E6:an för suveränt logistikflöde samt ett mycket bra skyltläge."

FAKTA

Gatuadress: Stenåldersgatan 7
Stad: Malmö
Område: Fosie
Typ av objekt: Lager
Storlek: 0 m²

OMGIVNING

Fosie industriby är det största verksamhetsområdet i Malmö med drygt 300 företag för handel och industri. Området är beläget sydost om Malmö och började utvecklas i början av 1970-talet. De anslutande industriområdena Elisedal, Jägersro och Fredriksberg brukar även räknas till Fosie.

SERVICE

Stort utbud av service på Jägersro Center med handel, livsmedel, restauranger, service och nöjen. I omgivningen finns många lunchrestauranger inom gångavstånd.

KOMMUNIKATIONER

Närheten till Yttre Ringvägen gör resandet smidigt in till centrala Malmö, Köpenhamn, mot Lund och Kristianstad från detta företagsområde. Utanför fastigheten finns busshållplats med Stadsbuss som går in till centralstationen.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Malmö Fosie Stenåldersgatan 7

10 + 6 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.