Lager 3500 KVM | Jägersrovägen, Malmö

TA KONTAKT

Här ges en unik möjlighet att vara delaktig i utformningen av en ny logistikenhet intill E6:an i Malmö/Elisedal/Jägersro. Möjlighet att hyra halva byggnaden (ca 3 500 kvm), delar av byggnaden eller hela ytan på totalt 7 000 kvm. Fantastiskt logistikläge med närhet till E6, E65, E20, E22 och anslutande vägar in till centrala Malmö. Optimalt skyltläge eftersom byggnaden kommer uppföras precis intill Yttre Ringvägen.

Ytorna kommer anpassas efter er verksamhets behov och önskemål. Invändiga takhöjder upp till 10,9 m. Möjlighet till kontor, omklädningsrum, personalytor, konferensrum etc i anslutning till lager. Bilderna är exempelbilder på utformning av byggnad – hyresgästen kan påverka byggnadens utseende och utformning!

Fastighetens energiförsörjning kommer främst från takets solpaneler, och blir därför ett miljövänligt och kostnadseffektivt alternativ.

– Kontakta ansvarig uthyrare för mer information om möjligheterna!

"Etablera och utveckla er verksamhet i nyproducerad logistik-/lagerbyggnad på optimalt läge vid E6:an. Möjlighet att påverka utseende och utformning!"

FAKTA

Gatuadress: Jägersrovägen
Stad: Malmö
Område: Elisedal
Typ av objekt: Lager
Storlek: 3500 m²

OMGIVNING

Ett strategiskt läge för logistik och synlighet för ert varumärke. Fastigheten syns från E6 och E65 som dagligen är högt trafikerat. Området Elisedal och Jägersro har hög företagsamhet och en bred blandning av branscher.

SERVICE

I närheten finns Jägersro med handel, lunchrestauranger och service. Vid Lockarpsavfarten finns stort utbud av snabbmatsrestauranger och drivmedel för personbil och lastbil.

KOMMUNIKATIONER

Optimalt logistik- och pendlingsläge med närhet till E6, E20, E65 och E22. Avfarter och påfarter finns inom 1-4 min från fastigheten. Busshållplats finns inom kort promenadavstånd som sträcker sig över många stadsdelar i Malmö. Parkering kommer finnas på fastigheten.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Malmö Elisedal Jägersrovägen

4 + 5 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.