Kontor 139 KVM | Stortorget 13, Malmö

PDF-RITNING TA KONTAKT

Mitt på Stortorget finns detta lediga kontor om 139 kvm på fjärde våningen i fantastisk fastighet från sekelskiftet. Tidstypiska attribut med stora och dekorativa fönster, stuckatur, fiskbensparkett, hög takhöjd etc. Två stora kontorsrum med härligt ljusinsläpp med utsikt mot Stortorget.

Lokalens wc samt pentry kommer att renoveras innan tillträde där den nya hyresgästen har möjlighet att påverka utformning.

"Ledigt kontor på Stortorget med fantastiskt ljusinsläpp med möjlighet att påverka vid renovering. Se lokalen i 360-visning!"

FAKTA

Gatuadress: Stortorget 13
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 139 m²

OMGIVNING

Tack vare lokalens perfekta cityläge ger den dig närhet och stort utbud till det mesta. I omgivningen finns kontor och bostäder blandat med service, nöje, restauranger, mysiga parker och goda kommunikationer.

SERVICE

Ett stort serviceutbud precis utanför dörren i form av restauranger, shopping, nöje, apotek, banker, hotell och mycket mer. Runt hörnet finns Lilla Torg som är ett populärt ställe med härliga uteserveringar och brett utbud av lunch- och middagsrestauranger.

KOMMUNIKATIONER

Malmö centralstation nås på 5 minuter med avgående tåg och bussar. Även Gustav Adolfs torg ligger inom promenadavstånd och är en knytpunkt för stadsbussarna. På Stortorget finns en större parkering samt närliggande parkeringshus. Malmö är även en väldigt cykelvänlig stad.

Jennie Hansen

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

3 + 10 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.