Butik 117 KVM | Stora Nygatan 34, Malmö

PDF-RITNING TA KONTAKT

I vacker fastighet med bra, centralt läge i Malmö finns nu denna trivsamma lokal på entréplan med fint ljusflöde. Lokalen har fina fönster mot Stora Nygatan samt även genomgående ljusinsläpp med fönster mot innergården. På ovanvåningen finns personalrum med pentry och wc. Ytskiktsrenovering i lokalen pågår.

Lokalen ligger på utmärkt läge i Malmö City med närhet till restauranger och butiker, Hansa Citygalleria, Gustav Adolfs Torg och gågatan. Busshållplats samt parkeringsgarage finns i närheten samt nås med en kort promenad Malmö Centralstation och Triangelstationen.

"Lokal för butik eller kontor i vacker fastighet på centralt läge i Malmö."

FAKTA

Gatuadress: Stora Nygatan 34
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Butik
Storlek: 117 m²

OMGIVNING

Lokalen ligger mitt i Malmös centrum med handel, service och restauranger precis utanför porten. Hansagallerian mitt emot, Gustav Adols torg, Centralstationen och shoppinggatan finns runt hörnet med en kort promenad. I området finns kontor, butiker, nöje, bostäder och gröna parker.

SERVICE

Bästa serviceläget med handel, nöje, restauranger, banker, systembolag, apotek med mycket mera som närmsta grannar. Närmsta utbudet finns på Hansa, shoppinggatan och centralstationen som allt finns inom gångavstånd.

KOMMUNIKATIONER

Kort promenad till Gustav Adolfs torg och centralstationen för bussar och tåg inom Skåne, Sverige och Danmark. Lättillgängligt läge för cyklister och fotgängare. Parkering för bilburna finns i fastigheten samt intilliggande anvisade platser på gatan och parkeringshus.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Centrum Stora Nygatan 34

9 + 1 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.