Kontor 134 KVM | Rundelsgatan 14, Malmö

TA KONTAKT

Här sitter man nära lunchalternativ, shopping och serviceutbud. Bra parkeringsmöjligheter med flera parkeringshus i området samt gatuparkering. Gångavstånd till Malmö Centralstation och busslinjer.

Lokalen är belägen på våning 2 och består av både öppna kontorsytor samt två kontorsrum/mötesrum, två wc samt ett större och ett mindre förråd.

"Välplanerad kontorslokal på bra läge i Carolikvarteren, precis intill Caroli Köpcenter."

FAKTA

Gatuadress: Rundelsgatan 14
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 134 m²

OMGIVNING

Vid kvarteret Caroli blandas kontor med bostäder, hotell, nöje, service, handel, och mycket mer! Området ligger bra till nära centralstationen, shoppinggatan och Hansa samt närhet till pendling med bil, kollektivtrafik, cykel eller annat färdmedel.

SERVICE

Caroli ligger precis bredvid som är ett shoppingcenter med livsmedel, lunchrestauranger, shopping, apotek och annat man kan behöva i serviceväg. I närhet finns också Djäknegatan, Hansa, Gustav Adolfs torg med mera för större utbud av nöje, shopping, gym etc.

KOMMUNIKATIONER

Närhet till busshållplatser från Djäknegatan och Östergatan som finns inom promenadavstånd. Knappt 5 min bort finns Centralstationen med stort utbud av bussar och tåg. Närhet till Stockholmsvägen för anslutningar till inre och yttre Ringvägen.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Centrum Rundelsgatan 14

14 + 8 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.