Kontor 141 KVM | Humlegatan 4, Malmö

PDF-RITNING TA KONTAKT

Den perfekta lokalen för det kreativa företaget som söker en lokal med unik karaktär!

I vackert renoverade magasinsbyggnader mitt i centrala Malmö ryms denna unika och fantastiska kontorslokal om 141 kvm belägen på bottenplan med välkomnande entré. Sjöbergska magasinet är Malmö Rullgardinsfabriks gamla hus och är en bevarad magasinsbyggnad uppförd i början av 1860-talet.
Lokalen är modern och har genomgått en omfattande och tilltalande totalrenovering där dåtidens detaljer och byggnadsteknik har bevarats, såsom takbjälkar och originalfönster. Lokalen har en trevlig planlösning med stort och genomgående ljusinsläpp och en fin takhöjd. Byggnadens charm lever kvar i modern tappning och bidrar till lokalens tilltalande atmosfär, vilken är representativ och trivsam för personal och besökare.

Den kringbyggda och skyddade gården ger en härlig utemiljö till lokalen.

Fastigheten är lugnt belägen nära Caroli Köpcentrum och Drottningtorget med butiker, caféer och restauranger runt knuten. Närheten till centralen och busshållplatser erbjuder goda pendlingsmöjligheter.

"Fantastisk lokal med unik karaktär där modernt möter historia!"

FAKTA

Gatuadress: Humlegatan 4
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 141 m²

KOMMUNIKATIONER

Mycket goda kommunikationer ett stenkast ifrån Malmö Central samt nära busshållplats för lokaltrafik. Goda parkeringsmöjligheter finns vid lokalen.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Centrum Humlegatan 4

4 + 1 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.