Kontor 409 KVM | Hans Michelsensgatan 1B, Malmö

TA KONTAKT

Här ges möjlighet att forma ert nya kontor på 409 kvm på andra våningen i Kolgahuset som ligger vid Skeppsbron och Malmös hamninlopp, med kort promenad till centralstationen.

Planlösningen är rumsindelad med kontor och mötesrum i varierande storlekar. Ljusa lokaler på hörna av byggnaden med många fönster åt samtliga väderstreck. Lokalen nås från två entréer och två trapphus, båda med hiss. Flera toaletter och pentry med stor lunchyta.

Kolgahuset är ett av Malmös första funkishus från 1935 av arkitekt Carl-Axel Stoltz, hela fastigheten renoverades 2019 för att möta dagens behov.

Trevlig solig innergård. Gemensam takterrass med milslånga vyer!

"Skapa ert nya kontor i Kolgahuset bredvid marin miljö. Hörnlokal med ljus från samtliga väderstreck!"

FAKTA

Gatuadress: Hans Michelsensgatan 1B
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 409 m²

OMGIVNING

Området präglas av kontor, bostäder, service, universitet och hamnmiljö. Här finns det nära till allt, bra kommunikationer, nära till naturen och bra service och nöjesutbud.

SERVICE

En kort promenad till stora utbud av lunchrestauranger, apotek, handel, banker, livsmedelsbutiker, gym, shopping med mera! I kvarteren erbjuds det mesta och en kort promenad på 5-10 min nås shoppinggatan och det absoluta cityläget!

KOMMUNIKATIONER

En kort promenad till Centralstationen för stort utbud av bussar och tåg. För bilpendlaren kommer man snabbt ut på ringlederna via flera alternativa vägar. Malmö är även en cykelstad för den som önskar miljömedvetna färdmedel.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Centrum Hans Michelsensgatan 1B

12 + 4 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.