Kontor 320 KVM | Djäknegatan 31, Malmö

TA KONTAKT

Högst upp på femte våningen med 320 kvm på Djäknegatan finns nya utsikter för ert kontor!

Befintlig planlösning är rumsindelad med 10 st rum som kan nyttjas som kontor, konferensrum eller mötesrum. Öppen sällskapsyta med pentry för luncher, lounge och paus. Tre toaletter varav en handikappanpassad med dusch. Separata förråd för teknik, arkiv, städ, förvaring med mera. Välkomnande entré och många fönster ut mot Djäknegatan.

Anpassningar och ändringar i planlösningen är möjlig.

Lättillgängligt kontor med garage i fastigheten och bussar inom kort promenadavstånd.

"Kontor på mycket centralt och lättillgängligt läge!"

FAKTA

Gatuadress: Djäknegatan 31
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 320 m²

OMGIVNING

Lokalen ligger mitt i Malmös centrum med handel, service och restauranger precis utanför porten. Hansagallerian mitt emot, Gustav Adols torg, Centralstationen och shoppinggatan finns runt hörnet med en kort promenad. I området finns kontor, butiker, nöje, bostäder och gröna parker.

SERVICE

Bästa serviceläget med handel, nöje, restauranger, banker, systembolag, apotek med mycket mera som närmsta grannar. Närmsta utbudet finns på Hansa, shoppinggatan och centralstationen som allt finns inom gångavstånd.

KOMMUNIKATIONER

Kort promenad till Gustav Adolfs torg och centralstationen för bussar och tåg inom Skåne, Sverige och Danmark. Lättillgängligt läge för cyklister och fotgängare. Parkering för bilburna finns i fastigheten samt intilliggande anvisade platser på gatan och parkeringshus.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Centrum Djäknegatan 31

4 + 2 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.