Kontor 570 KVM | Carlsgatan 14, Malmö

TA KONTAKT

Lokalen erbjuder dig ett modernt och stilfullt pentry, öppna arbetsplatser, flera olika mötesrum med varierande storlekar, perfekt för telefonmöten.

Fastigheten har en spännande miljö och mycket ljus och rymd. Självklart är den även miljöcertifierad enligt Miljöbyggnad med betyget Guld. Det finns även restaurang, konferensytor samt garage i källarplan.

Det är bara att flytta rakt in!

"På bästa pendlingsläge i ett av Malmös mest spännande områden - Nyhamnen - finns nu denna lokal om 570 kvm ledig på Carlsgatan 14. Alldeles intill Malmö Centralstation och granne med Slagthuset."

FAKTA

Gatuadress: Carlsgatan 14
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 570 m²

SERVICE

Det finns en lunchrestaurang i fastigheten samt konferensmöjligheter. Utbudet av lunchrestauranger är stort i närområdet. Malmös centrala delar nås inom några minuters promenad och bjuder på all tänkbar service.

KOMMUNIKATIONER

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Malmö Centralstation, varifrån både buss- och tågtrafik utgår. Det är enkelt att komma ut på de större vägnäten via Västkustvägen och Stockholmsvägen som ligger i närheten av fastigheten. Parkeringsmöjligheterna i området är mycket goda.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Centrum Carlsgatan 14

3 + 11 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.