Kontor 250 KVM | Tunavägen 39G, Lund

TA KONTAKT

Välkommen till denna välskötta och hemtrevliga lokal på Sparta – en plats där möjligheterna är oändliga för din verksamhet. Med sju undersökningsrum, mysiga mötesplatser och ett mindre pentry för personalen skapar denna lokal en smidig och effektiv arbetsplats för din mottagning.
Denna lokal är inte bara praktisk utan även inbjudande, och dess ordnade layout och bekväma faciliteter skapar en positiv upplevelse för både personal och patienter. Utforska de många möjligheter som denna välskötta arbetsplats har att erbjuda för din mottagning.
Sju välutrustade undersökningsrum står till ditt förfogande, möjliggörande professionella och effektiva möten med patienter. En tillgänglig toalett garanterar en inkluderande och bekväm upplevelse för alla besökare.
Ett praktiskt pentry för personalen och omklädningsrum bidrar till en bekymmersfri arbetsdag och underlättar dagliga rutiner för personalen.
Direkt vid entrén hittar du det naturligt placerade väntrummet, skapat för att erbjuda patienter en avslappnad och bekväm väntan inför sina möten.

"Välskött och Hemtrevlig Mottagningslokal på Sparta!"

FAKTA

Gatuadress: Tunavägen 39G
Stad: Lund
Område: Ideon
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 250 m²

OMGIVNING

Ideon Science Park ligger i nordöstra Lund med mycket hög företagsamhet, främst inom forskning och utveckling och är ett av Sveriges första och främsta innovationsdistrikt.

SERVICE

Ett flertal lunchrestauranger finns i området och gångavstånd till livsmedelsbutiker. 10 minuters bussresa till Lunds absoluta centrum samt köpcentret Nova med all service och nöje som kan önskas.

KOMMUNIKATIONER

Det är lätt att ta sig till Ideon. Med bil kommer du hit via bland annat Norra Ringen och E22an. Bussar avgår var 12:e minut till Ideon från centrala Lund. Den nya spårvagnen går mellan Lund C och Brunnshög med hållplats på Ideon. Lättillgängligt läge för dig som har cykel eller gångavstånd från hemmet. För bilpendlaren finns goda parkeringsmöjligheter i området.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Ideon Tunavägen 39G

2 + 8 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.