Kontor 88 KVM | Scheelevägen 27, Lund

TA KONTAKT

Kontorslokal på 88 kvm för det mindre företaget. Planlösningen är öppet landskap med mindre mötesrum, samtalsrum och förråd. Ljusa ytor med fina vyer över Lund från 9:e våningen.

I de 88 kvm ingår pentry och gemensamhetsytor som delas med andra hyresgäster på våningsplanet. Här finns även toaletter och tillgång till mötes/konferensrum. Detta ger möjlighet att nätverka och umgås med ett större antal branschkollegor. Perfekt för det mindre företaget som vill vara del av något större!

"Ljust och öppet kontor för det mindre företaget!"

FAKTA

Gatuadress: Scheelevägen 27
Stad: Lund
Område: Ideon
Typ av objekt: Kontor
Storlek: Array m²

OMGIVNING

Ideon Science Park ligger i nordöstra Lund med mycket hög företagsamhet, främst inom forskning och utveckling och är ett av Sveriges första och främsta innovationsdistrikt.

SERVICE

Ett flertal lunchrestauranger finns i området och gångavstånd till livsmedelsbutiker. 10 minuters bussresa till Lunds absoluta centrum samt köpcentret Nova med all service och nöje som kan önskas.

KOMMUNIKATIONER

Det är lätt att ta sig till Ideon. Med bil kommer du hit via bland annat Norra Ringen och E22an. Bussar avgår var 12:e minut till Ideon från centrala Lund. Den nya spårvagnen går mellan Lund C och Brunnshög med hållplats på Ideon. Lättillgängligt läge för dig som har cykel eller gångavstånd från hemmet. För bilpendlaren finns goda parkeringsmöjligheter i området.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Ideon Scheelevägen 27

6 + 7 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.