Kontor 495 KVM | Traktorvägen 6C, Lund

TA KONTAKT

Med ett fantastiskt ljusflöde med generösa fönsterpartier är det här kontoret något extra! Här erbjuds 495 kvm kontor i mycket fräsch och hög standard i modern fastighet byggd 2018 med en fin takhöjd och tidlösa materialval. Planlösningen är mixad med öppna arbetsytor, arbetsrum och konferensrum, rumsindelningen går att anpassa för ert företags behov. Fräscha och generösa gemensamma ytor som ger en fin samlingsplats och gemenskap. Möjlighet finns att dela av lokalen om ert företag inte är i behov av hela våningsplanet.

Kontoret är beläget på plan 2, hiss finns. Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till fastigheten.

Ypperligt läge på Gunnesbo i Lund som med sin direkta närhet till Norra Ringen ger utmärkta pendlingsmöjligheter såväl med bil som buss.
I närheten finns service med restauranger, butiker och Nova Lund.

"Ljus och inbjudande kontorslokal om 495 kvm belägen på plan 2"

FAKTA

Gatuadress: Traktorvägen 6C
Stad: Lund
Område: Gunnesbo
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 495 m²

SERVICE

Närhet till Lunds största handelsplats och shoppingcenter Nova med ett stort utbud av service genom butiker, flertalet matbutiker, möbelvaruhus, bilhandlare, restauranger, apotek etc. Här finns det mesta i serviceväg på samma plats. På Traktorvägen finns även en återvinningsstation.

KOMMUNIKATIONER

Närhet till väg 108 och Norra Ringen för pendling med bil och parkeringar utanför lokalen samt på anvisade parkeringsplatser på handelsområdet. För kollektivtrafik finns Pågatåg till och från Gunnesbo station samt bussar från Fjelievägen och Mobilia in till centrala Lund, Bjärred och Löddeköpinge. Norra Ringen i Lund ansluter smidigt till E6:an och E22:an för bra pendling med bil.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Gunnesbo Traktorvägen 6C

10 + 13 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.