Kontor 366 KVM | Traktorvägen 12-14, Lund

PDF-RITNING TA KONTAKT

På handelsområdet på Gunnesbo finns möjligheten att hyra ett ljust kontor om 320 kvm med tillhörande 46 kvm lager. Det finns även ett intilliggande lager om ca 725 kvm som är ledigt. Kontorslokalen är rumsindelad, varav ett rum har vikvägg med möjlighet att expandera rummet efter behov. Finns även pentry, trevlig uteplats, omklädningsrum, WC med dusch och förrådsutrymme.

"Ljus kontorslokal på Gunnesbo i Lund"

FAKTA

Gatuadress: Traktorvägen 12-14
Stad: Lund
Område: Gunnesbo
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 366 m²

OMGIVNING

På Gunnesbo finns en variation av bostäder, industrier och handel. Traktorvägen har hög företagsamhet inom B2B, handel och lager/lättare produktion. Nära lokalen finns ett stort utbud av service och handel på handelsplatserna Mobilia och Nova. Dagligen lockas stort antal besökare till området Mobilia för besök på Stora Coop, ICA Kvantum, Systembolaget, apotek och Nova Lund med bredare utbud av handel, nöje och service.

SERVICE

Närhet till Lunds största handelsplats och shoppingcenter Nova med ett stort utbud av service genom butiker, flertalet matbutiker, möbelvaruhus, bilhandlare, restauranger, apotek etc. Här finns det mesta i serviceväg på samma plats. På Traktorvägen finns även en återvinningsstation.

KOMMUNIKATIONER

Närhet till väg 108 och Norra Ringen för pendling med bil och parkeringar utanför lokalen samt på anvisade parkeringsplatser på handelsområdet. För kollektivtrafik finns Pågatåg till och från Gunnesbo station samt bussar från Fjelievägen och Mobilia in till centrala Lund, Bjärred och Löddeköpinge.

Mark Silfver

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)760-08 97 27

Lund Gunnesbo Traktorvägen 12-14

15 + 8 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.