Kontor 180 KVM | Traktorgränden 3, Lund

TA KONTAKT

Kontorslokal på 180 kvm med rumsindelad planlösning, konferensrum och . Beläget på plan 2 med möjlighet att hyra lokalen i bottenplan för att använda till butik/showroom/lager. Ljus lokal som nyligen renoverades. Fiber finns indraget. Lokalen har ett mycket bra exponeringsläge vid Stora Coop i Lund som är välbesökt alla dagar i veckan. Parkering finns möjlig utanför lokalen samt i området vid den stora handelsplatsen.

"180 kvm kontor på ett välexponerat läge med möjlighet till mer yta för butik/showroom"

FAKTA

Gatuadress: Traktorgränden 3
Stad: Lund
Område: Gunnesbo
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 180 m²

OMGIVNING

På Gunnesbo finns en variation av bostäder, industrier och handel. Precis utanför lokalen finns ett stort utbud av service och handel. Dagligen lockas stort antal besökare till området för besök på Stora Coop, ICA Kvantum , Systembolaget, apotek och Nova Lund med bredare utbud av handel, nöje och service. Fastigheten passeras för att ta sig till och från centrala Lund från denna handelsplats.

KOMMUNIKATIONER

Området är lättillgängligt via samtliga färdmedel. Lokalen ligger med anslutande cykel- och gångväg till centrala Lund, i närheten av busshållplats till centrala Lund samt från Fjelievägen för kommunikation till Bjärred och Löddeköpinge. För bilpendlaren finns parkering utanför lokalen samt på anvisade parkeringsplatser på handelsområdet. Snabb och enkel kommunikation in till stan samt angränsande orter och Malmö via Fjelievägen, 108:an och Norra Ringen som leder vidare till E22:an.

Christopher Thodenius

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)763-03 79 00

3 + 15 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.