Butik 131 KVM | Traktorgränden 3, Lund

TA KONTAKT

Lokal om 131 kvm i entréplan lämplig för butik, showroom och/eller kontor. Fina ljusinsläpp med varierad fönstersättning och fräscha ytskikt. Ytan är i dagsläget öppen, möjlighet finns att avdela med kontors-/konferens-/lagerdel, i lokalen finns separat rum med pentry och matplats, HWC med dusch samt personalentré. Fiber finns. Lokalen har ett mycket bra exponeringsläge vid infarten till Mobilia och Stora Coop i Lund som är välbesökt alla dagar i veckan. Parkering finns möjlig utanför lokalen samt i området vid den stora handelsplatsen.

Kontoret har bra pendlingsläge, beläget invid Norra Ringen i Lund som smidigt ansluter till E6:an. Hållplats för stadsbuss finns strax utanför och tar dig snabbt in till centrala Lund och Lunds central för vidare pendling med tåg till regionen. Med bil nås Lund Centrum på cirka 4 minuter.

Området vid Mobilia och Nova Lund är expansivt med butiker, kontor, restauranger och närservice. Närheten till Lunds stadskärna och de goda färdmöjligheter som erbjuds, kommunalt och med bil, ger fastigheten ett attraktivt läge!

"Välexponerat läge med möjlighet för butik/showroom/kontor!"

FAKTA

Gatuadress: Traktorgränden 3
Stad: Lund
Område: Gunnesbo
Typ av objekt: Butik
Storlek: 131 m²

SERVICE

Närhet till Lunds största handelsplats och shoppingcenter Nova med ett stort utbud av service genom butiker, flertalet matbutiker, möbelvaruhus, bilhandlare, restauranger, apotek etc. Här finns det mesta i serviceväg på samma plats. På Traktorvägen finns även en återvinningsstation.

KOMMUNIKATIONER

Närhet till väg 108 och Norra Ringen för pendling med bil och parkeringar utanför lokalen samt på anvisade parkeringsplatser på handelsområdet. För kollektivtrafik finns Pågatåg till och från Gunnesbo station samt bussar från Fjelievägen och Mobilia in till centrala Lund, Bjärred och Löddeköpinge. Norra Ringen i Lund ansluter smidigt till E6:an och E22:an för bra pendling med bil.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Gunnesbo Traktorgränden 3

7 + 2 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.