Kontor 390 KVM | Porfyrvägen 14, Lund

TA KONTAKT

Trevligt kontor om 390 kvm på andra våningen, rumsindelad planlösning med öppna sällskapsytor för lounge eller kontorslandskap samt mötes-/konferensrum. Ytorna går att anpassa efter era önskemål. Direkt från lokalen nås den trevliga atriumgården som ger en skön utemiljö. Fastigheten ligger på ett mycket synligt läge på Gastelyckans huvudgata vilket ger optimalt skyltläge för er verksamhet!

"390 kvm kontor på Gastelyckan"

FAKTA

Gatuadress: Porfyrvägen 14
Stad: Lund
Område: Gastelyckan
Typ av objekt: Kontor
Storlek: Array m²

OMGIVNING

Området Gastelyckan är ett ständigt expanderande industri- och företagsområde i sydöstra Lund. Området är idag lika stort som Lunds stadskärna. På fem minuters bilavstånd nås centrala Lund.

SERVICE

Stort serviceutbud finns på Gastelyckan med handelsplats, bilfirmor med verkstad, veterinär, bensinstationer, lunchrestauranger, hotell med mera. På fem minuters avstånd finns centrala Lund med sitt stora utbud av diverse butiker, restauranger och annan service.

KOMMUNIKATIONER

Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Parkeringsmöjligheter finns på fastigheten och mycket nära gångavstånd till bussförbindelse med linje 5 som kan ta dig runt både centrala Lund och dess utkanter. På 2-3 minuter når man av-/påfart till E22:an och Dalbyvägen för smidig pendling inom Skåne.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Gastelyckan Porfyrvägen 14

1 + 5 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.