Lager 1200 KVM | Kalkstensvägen 13A, Lund

TA KONTAKT

Möjlighet att hyra 1 200 kvm lager på Gastelyckan i Lund med bra adress och skyltläge på en av Gastelyckans huvudvägar. Totalt 1 200 kvm med tre markportar och uppställning på inhägnat område, samt parkeringsplatser på fastighethetens framsida. Pentry samt wc med dusch. Fiber är indraget till fastigheten.

"Lagerfastighet om 1 200 kvm på Gastelyckan uthyres!"

FAKTA

Gatuadress: Kalkstensvägen 13A
Stad: Lund
Område: Gastelyckan
Typ av objekt: Lager
Storlek: 1200 m²

OMGIVNING

Området Gastelyckan är ett ständigt expanderande industri- och företagsområde i sydöstra Lund. Området är idag lika stort som Lunds stadskärna och har mycket goda kommunikationsmöjligheter då det ligger intill E22:an. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger och andra servicefunktioner i området. På fem minuters bilavstånd nås centrala Lund.

SERVICE

Stort serviceutbud finns på Gastelyckan med handelsplats, bilfirmor med verkstad, veterinär, bensinstationer, hotell med mera. På fem minuters avstånd finns centrala Lund med sitt stora utbud av diverse butiker, restauranger och annan service.

KOMMUNIKATIONER

Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Goda parkeringsmöjligheter (ca 20-25 st) finns på fastigheten och gångavstånd till bussförbindelse med linje 5 som kan ta dig runt både centrala Lund och dess utkanter. På 2-3 minuter når man av-/påfart till E22:an och Dalbyvägen för smidig pendling inom Skåne.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Gastelyckan Kalkstensvägen 13A

13 + 5 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.