Välj en sida
  • English
x

Lager | Kalkstensvägen 13A, Lund

Gatuadress:
Kalkstensvägen 13A
Stad: Lund
Område: Gastelyckan
Lokaltyp: Lager
Storlek: 2100 m²

Beskrivning

Möjlighet att hyra en hel fastighet på Gastelyckan i Lund med bra adress och skyltläge på en av Gastelyckans huvudvägar. Totalt 2 100 kvm med 1 700 kvm öppen lageryta och 400 kvm kontor fördelat på två plan med 9 rum, personalytor, pentry/kök och WC med dusch. Fastigheten erbjuder mycket goda möjligheter för verksamheter som behöver lager, butik/showroom och kontor på samma plats. Fräscha lokaler och utrymmen då fastigheten renoverades 2017. På fastigheten ges goda möjligheter för parkering (ca 20-25 platser), leveranser med markportar och uppställning på inhägnat område. Fiber är indraget till fastigheten.
Hela fastigheten uthyres, delning ej möjligt!

Omgivning

Området Gastelyckan är ett ständigt expanderande industri- och företagsområde i sydöstra Lund. Området är idag lika stort som Lunds stadskärna och har mycket goda kommunikationsmöjligheter då det ligger intill E22:an. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger och andra servicefunktioner i området. På fem minuters bilavstånd nås centrala Lund.

Kommunikationer

Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Goda parkeringsmöjligheter (ca 20-25 st) finns på fastigheten och gångavstånd till bussförbindelse med linje 5 som kan ta dig runt både centrala Lund och dess utkanter. På 2-3 minuter når man av-/påfart till E22:an och Dalbyvägen för smidig pendling inom Skåne.

Service

Stort serviceutbud finns på Gastelyckan med handelsplats, bilfirmor med verkstad, veterinär, bensinstationer, hotell med mera. På fem minuters avstånd finns centrala Lund med sitt stora utbud av diverse butiker, restauranger och annan service.

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier