Kontor 238 KVM | Glimmervägen 6, Lund

PDF-RITNING TA KONTAKT

På Gastelyckan finns detta rumsindelade kontor med 9 st rum i varierande storlekar som kan nyttjas som enskilda kontorsrum, mötesrum, konferensrum, sällskapsrum eller annat sätt er verksamhet behöver. Fönster åt tre väderstreck. Pentry med diskmaskin, två toaletter varav en handikappanpassad och enskilt förråd, städskrubb och kopieringsrum.

"Rumsindelat kontor med bra planlösning"

FAKTA

Gatuadress: Glimmervägen 6
Stad: Lund
Område: Gastelyckan
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 238 m²

OMGIVNING

Området Gastelyckan är ett ständigt expanderande industri- och företagsområde i sydöstra Lund. Området är idag lika stort som Lunds stadskärna. På fem minuters bilavstånd nås centrala Lund.

SERVICE

Stort serviceutbud finns på Gastelyckan med handelsplats, bilfirmor med verkstad, veterinär, bensinstationer, lunchrestauranger, hotell med mera. På fem minuters avstånd finns centrala Lund med sitt stora utbud av diverse butiker, restauranger och annan service.

KOMMUNIKATIONER

Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Parkeringsmöjligheter finns på fastigheten och mycket nära gångavstånd till bussförbindelse med linje 5 som kan ta dig runt både centrala Lund och dess utkanter. På 2-3 minuter når man av-/påfart till E22:an och Dalbyvägen för smidig pendling inom Skåne.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Gastelyckan Glimmervägen 6

3 + 3 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.