Butik 1100 KVM | Fältspatvägen 1a, Lund

TA KONTAKT

Ledig lokal med stora ytor på Gastelyckan i Lund. Läget på Gastelyckan ger ett bra skyltläge och lättillgängligt då E22:an nås på under minuten från fastigheten.

"Ledig lokal på Gastelyckan om hela 1100 kvm!"

FAKTA

Gatuadress: Fältspatvägen 1a
Stad: Lund
Område: Gastelyckan
Typ av objekt: Butik
Storlek: 1100 m²

OMGIVNING

Området Gastelyckan är ett ständigt expanderande industri- och företagsområde i sydöstra Lund. Området är idag lika stort som Lunds stadskärna och har mycket goda kommunikationsmöjligheter då det ligger intill E22:an. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger och andra servicefunktioner i området.

SERVICE

Stort serviceutbud finns på Gastelyckan med handelsplats, bilfirmor med verkstad, veterinär, bensinstationer, hotell med mera. På fem minuters avstånd finns centrala Lund med sitt stora utbud av diverse butiker, restauranger och annan service.

KOMMUNIKATIONER

Fastighetens läge vid motorvägsavfart Lund Östra gör det enkelt att färdas med bil. På 30 minuter med bil når man Malmö eller Köpenhamns flygplats. 150 meter från dörren finns busshållsplats med kollektivtrafik till Lund C och på ca 350 meters avstånd nås busshållsplatsen som tar dig till Malmö.

Julia Castro

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

6 + 8 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.