Butik 1100 KVM | Fältspatvägen 1A, Lund

TA KONTAKT

Ledig lokal med stora ytor på Gastelyckan i Lund. Läget på Gastelyckan ger ett bra skyltläge och lättillgängligt då E22:an nås på under minuten från fastigheten. Lokalen var tidigare ett lekland och har därmed ytor som kök, café/restaurang, lekhall, kontor, wc och förråd. Lokalen är belägen på plan 2 med hiss. På entréplan finns Mormors Bageri. Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till entrén.

"Ledig lokal på Gastelyckan om hela 1 100 kvm!"

FAKTA

Gatuadress: Fältspatvägen 1A
Stad: Lund
Område: Gastelyckan
Typ av objekt: Butik
Storlek: 1100 m²

OMGIVNING

Området Gastelyckan är ett ständigt expanderande industri- och företagsområde i sydöstra Lund. Området är idag lika stort som Lunds stadskärna. På fem minuters bilavstånd nås centrala Lund.

SERVICE

Stort serviceutbud finns på Gastelyckan med handelsplats, bilfirmor med verkstad, veterinär, bensinstationer, lunchrestauranger, hotell med mera. På fem minuters avstånd finns centrala Lund med sitt stora utbud av diverse butiker, restauranger och annan service.

KOMMUNIKATIONER

Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Parkeringsmöjligheter finns på fastigheten och mycket nära gångavstånd till bussförbindelse med linje 5 som kan ta dig runt både centrala Lund och dess utkanter. På 2-3 minuter når man av-/påfart till E22:an och Dalbyvägen för smidig pendling inom Skåne.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Gastelyckan Fältspatvägen 1A

12 + 14 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.