Kontor 184 KVM | Lilla Fiskaregatan 8, Lund

TA KONTAKT

I vacker fastighet belägen längs gågatan i Lund erbjuds nu detta trivsamma kontor om 184 kvm beläget på våningsplan 2. Hörnläge med fin utblick mot Lunds stadsliv och stora, ljusa rum med generöst ljusinsläpp. Fina brädgolv, stuckaturer, kakelugn och detaljrikedom ger kontoret en fin karaktär!

Här har du möjlighet att få arbeta från ett kontor som är fantastiskt beläget med hela Lunds utbud av restauranger, cafeér och butiker i en anrik och vacker stadsmiljö med närhet till bland annat Domkyrkan och Lundagård. I närheten finns Stadsparken som erbjuder fin rekreation och motionsmöjligheter samt Högevallsbadet med gym och bad. En kort promenad bort finns Lunds centralstation med goda tåg- och regionbuss kommunikationer.

Välkommen att kontakta oss för visning!

"I vacker fastighet belägen längs gågatan i Lund erbjuds nu detta trivsamma kontor om 184 kvm"

FAKTA

Gatuadress: Lilla Fiskaregatan 8
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 184 m²

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Centrum Lilla Fiskaregatan 8

14 + 13 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.