Kontor 175 KVM | Grönegatan 4A, Lund

TA KONTAKT

Karaktärsfulla lokaler på 175 kvm i centrala Lund som ger er verksamhet en unik lokal där ni disponerar hela hörnhuset om tre plan samt källare. Entréplan har vacker, egen entré från hörnet Grönegatan/Stora Fiskaregatan, här finns ett konferens-/samlingsrum, ett kontorsrum samt wc och dusch. Plan två har wc, pentry, samlingsrum samt ett kontor. Plan 3 har snedtak med fint ljusinsläpp med generösa takfönster, wc, pentry, samlingsrum samt ett kontor. Lokalen kan exempelvis användas för kund/klientmottagning på plan ett och med interna ytor på plan två och tre. I källarplan finns utrymme för ex ett gym samt förrådsutrymmen. Parkering finns på gården till huset.

Utmärkt cityläge med Lunds hela utbud av butiker och restauranger runt knuten. Anrikt och vackert hus beläget i Lunds vackra, historiska miljö.

"Karaktärsfullt hus om 175 kvm i Lund City!"

FAKTA

Gatuadress: Grönegatan 4A
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 175 m²

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Centrum Grönegatan 4A

13 + 15 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.