Kontor 322 KVM | Gasverksgatan 2, Lund

TA KONTAKT

På ett unikt och utmärkt centralt läge görs ett spännande nybyggnadsprojekt som skapar möjlig nyetablering för kontor om 322 kvm i centrala Lund! Kontoret har en egen terrass om ca 40 kvm samt skapar ett atrium om ca 8 kvm mellan den gamla och nya byggnaden en härligt social, ljusflödande yta med speciell atmosfär! Gasverket är en anrik, vacker Lundafastighet från 1890 som påbyggs med en nybyggd flygel. Den nya byggnaden ger kontor som präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp med stora fönsterpartier och möjlighet att anpassa ytorna med öppna arbetsytor, kontorsrum, konferensrum och pausytor efter era behov.
Detta kontor blir något utöver det vanliga!
Om större yta önskas kan möjlighet finnas slå samman och nyttja ytor även i den ursprungliga byggnaden i Gasverket.

Läget i centrala Lund är utmärkt med ca 3 minuters gångavstånd till centralstationen för pendling såväl med tåg i hela regionen som med regionbussar. Stadsbussen har hållplats strax utanför kontoret. Goda parkeringsmöjligheter med parkeringsplatser och parkeringshus alldeles i närheten. Här har du möjlighet att få arbeta från ett kontor som är fantastiskt beläget nära Grand Hotel och med hela Lunds utbud av restauranger, cafeér och butiker i en anrik och vacker stadsmiljö med närhet till bland annat Domkyrkan och Lundagård. I närheten finns Stadsparken som erbjuder fin rekreation och motionsmöjligheter samt Högevallsbadet med gym och bad.

"Unik nybyggnation med egen terrass på utmärkt läge i Lund City!"

FAKTA

Gatuadress: Gasverksgatan 2
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 322 m²

OMGIVNING

Lunds stadskärna präglas av en spännande historia och inte minst charm med sina mysiga kullerstensgator, färgglada gatuhus och torg. Gatubilden är medeltida, med gator och promenadstråk som myllrar fram i olika riktningar mellan de många torgen. Stadskärnan huserar många olika slags butiker, restauranger och parker och är det naturliga valet för dig som vill ha nära till det mesta. Det är närheten till det stora utbudet av nöjesliv, närservice och restauranger i kombination med flera hundra år gamla pittoreska gathus och grönskande parker som lockar till ett liv i Lunds stadskärna.

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Centrum Gasverksgatan 2

7 + 5 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.