Kontor 240 KVM | Bredgatan 2, Lund

PDF-RITNING TA KONTAKT

I vackra Wickmanska Gården finns nu möjligheten att flytta in i en charmig kontorslokal på våning 2 och 3 om 240 kvm.
Wickmanska gården utgör den bäst bevarade köpmansgården från 1700-talet i Lund där huvudbyggnaden uppfördes 1788, efter en brand 2002 återuppbyggdes huset igen i samma stil som det gamla, med korsvirke och rå tegelfasad.
Kontoret har en fin karaktär som kombinerar huset historia med modernt kontor. Kontoret är fördelat på två plan med interntrappa. På plan två finns öppen arbetsyta, konferensrum, wc samt pentry och pausyta. Här finns även tillgång till större förråd/lager. På plan tre finns två arbetsrum varav ett större samt öppen arbetsyta och ett wc. Hiss finns i huset.

Här har du möjlighet att få arbeta från ett kontor som är fantastiskt beläget med hela Lunds utbud av restauranger, cafeér och butiker i en anrik och vacker stadsmiljö, granne med vackra Universitetshuset och Lundagård.

Vid kontoret finns hållplats för stadsbuss och en kort promenad bort finns även Lunds centralstation med goda tåg- och regionbuss kommunikationer.

Se gärna lokalens 360-visning!

FAKTA

Gatuadress: Bredgatan 2
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 240 m²

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Centrum Bredgatan 2

9 + 15 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.