Kontor 223 KVM | Storgatan 16, Kungsbacka

TA KONTAKT

Här erbjuds ljusa och fina lokaler på våning 2 om 223 kvm. Denna yta kan delas i två lokaler vid behov. Unikt beläget på Storgatan 16 ovanpå den kända delikatessbutiken Bröderna Nilssons.
Ett stenkast från stationen med dess möjligheter till kommunikation och med flertalet lunchrestauranger samt service i det absoluta närområdet.

Flertalet bra kontorsrum i olika storlekar och 2 stora öppna rum, att användas för konferens, showroom eller mini-kontorslandskap. Dusch finns för dem som vill motionera till jobbet. Inne i lokalen finns en ljusgård som ger gott om ljusinsläpp ovanifrån, denna är trevligt placerad ovanför köket och dess matplats. Lokalen uppdateras i samband med inflyttning och kan eventuellt även delas, då det finns två separata entréer.

Välkommen att kontakta oss på Relier för mer information och visning!

"Mycket centralt belägna kontorsytor om 223 kvm med inspirerande känsla."

FAKTA

Gatuadress: Storgatan 16
Stad: Kungsbacka
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 223 m²

OMGIVNING

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 50 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information!

KOMMUNIKATIONER

Det finns goda möjligheter att ta sig hit med kollektivtrafik och pendlingsavståndet är lagom. Mellan Kungsbacka station och Centralstationen i Göteborg går det flera pendeltåg med jämna mellanrum. Europaväg 6/20, liksom järnvägen mellan Göteborg och Malmö, går rakt genom kommunen från norr till söder.

Rebecka Polhem

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-99 47 01

Kungsbacka Centrum Storgatan 16

3 + 6 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.