Lager 837 KVM | Andesitgatan 7A, Helsingborg

TA KONTAKT

Takhöjd under balk är 4,7 meter i sidan till 9 meter i spets. Porten har en storlek 4 x 4,5 meter med fönster och gång dörr. Ett elstängsel med 2,40 meters höjd omgärdar hela tomten. Vid entrén finns en 8 meters elektrisk skjut grind och en 1 meters gång grind. Toaletter (handikappanpassade) finns med dusch. Ett mindre kontor med pentry. Fiber finns indraget i lokalen, hyresgästen bekostar anslutning och abonnemang. Lokalerna riktar sig till juridiska personer.

"Lager med kontor, last hus och stor mark port på Väla södra uthyres!"

FAKTA

Gatuadress: Andesitgatan 7A
Stad: Helsingborg
Område: Väla Södra
Typ av objekt: Lager
Storlek: 837 m²

SERVICE

Närmaste utbud av service är Väla centrum där det finns över 100 butiker och restauranger. Till Väla är det cirka 2,5 kilometer och det tar 4 minuter att åka med bil. Ett större serviceutbud finns även på Berga som ligger 3 kilometer norr om fastigheten, här hittar du bl.a. ett tiotal lunchrestauranger.

KOMMUNIKATIONER

Från området är det endast några hundra meter tills du når väg 111 (österleden) mot Höganäs eller Råå. Vill du istället åka på motorvägen kan du använda E4/E6 både norrut och söderut som går två kilometer bort. Närmaste busshållplats är Basaltgatan som trafikeras av stadsbusslinje nr 27 två gånger varje timme.

Anders Ledtje

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)731-40 10 40

Helsingborg Väla Södra Andesitgatan 7A

10 + 2 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.