Kontor 120 KVM | Sundstorget 2, Helsingborg

TA KONTAKT

Modernt kontorshotell med industrikänsla och mycket karaktär på ett Cityläge nära Sundstorgsgaraget. Här finns allt man kan tänkas behöva på ett kontor så att ni kan fokusera på er verksamhet.
Erbjudes egna kontorsrum, fast skrivbordsplats, flex-platser och klippkort. Inga bindningstider innebär flexibelt på riktigt. Nu och inom snar framtid finns det lediga rum i varierande storlekar, 4-6 pers per rum samt 1 pers rum.
Frukost serveras varje vardag. Bokningsbara mötes- och konferensrum, telefonrum, kök, lounge, kiosk, stor takterrass i soligt läge, kopiator och skrivare på alla våningsplan.
Bemannad reception 8-17 som kan hjälpa till med det mesta som att beställa och hämta luncher, ordna med kemtvätt, boka konferensrum etc. Som medlem har man access till alla anläggningar i Helsingborg och Malmö.
Det anordnas nätverksträffar och afterworks.
Eget gym om ca 150 kvm som ingår i medlemskapet och ligger på gården till anläggningen Elverket.

Ytor från 12 – 120 kvm.

"Kontorshotell med fantastisk service, miljö, gym och närhet till kommunikation."

FAKTA

Gatuadress: Sundstorget 2
Stad: Helsingborg
Område: Centrum Helsingborg
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 120 m²

SERVICE

Här i centrala Helsingborg finns ett stort utbud av olika lunchställen, kaféer och restauranger som är öppna veckans alla dagar. Mitt i city hittar du Kullagågatan med olika butiker. Närheten till kontinenten via båt till Danmark tar endast 20 minuter. Man kan nöja sig med en klassisk tura över lunchen eller på kvällen.

KOMMUNIKATIONER

Helsingborg C är knutpunkten med båt eller tåg till Köpenhamn eller andra delar av Skåne. Med Pågatåg eller Öresundståg är du i Malmö på ca 40 minuter eller så fortsätter du till Köpenhamn. Tåg går även direkt till Kastrups flygplats. Du kan ta bil eller cykel med båten över till Helsingör sedan vidare i Danmark ner till Europa.

Anders Ledtje

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)731-40 10 40

Helsingborg Centrum Helsingborg Sundstorget 2

2 + 6 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.