Lager 8778 KVM | Mörsaregatan 21, Helsingborg

PDF-RITNING TA KONTAKT

På attraktivt läge i Berga industriområde finns väldisponerade ytor för lager och kontor. Lager hallen är ca 7 500 kvm med sex (6)st automatiserade portar med väder tätning. Pelarfritt med takhöjd till balk från ca 6,5 m med en höglagerdel på ca 13 m. Det inkluderar fulla faciliteter som matsal, omklädningsrum, WC och tillhörande kontor för personal på lagret.

Det stora kontoret på två våningar ligger precis intill lagret har ett öppet atrium med mycket ljusinsläpp som idag används som matsal och gemenskaps ytor för personal. Runt om finns det kontor, konferensrum, WC och showroom som kan användas till kontor. Hela fastigheten är inhägnad med industri stängsel och hela gårdsplanen är asfalterad med flertalet parkeringsplatser.

Ritningar på kontoret är inspirationsbilder och här kan ni anpassa kontoret för just er verksamhet.

"Stor industrifastighet med lager och fräscha kontor uthyres"

FAKTA

Gatuadress: Mörsaregatan 21
Stad: Helsingborg
Område: Berga Helsingborg
Typ av objekt: Lager
Storlek: Array m²

OMGIVNING

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde med närhet till både centrum och närliggande huvudvägar.

SERVICE

Inom gångavstånd finns det flera grönområden, träningsmöjligheter och ett flertal lunchrestauranger. Väla köpcentrum med ett 100-tal butiker och ett restaurangtorg med flera olika restauranger tar endast 5 minuter med bil. I utkanten av området finns även flera livsmedelsbutiker. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bensinstationer, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel.

KOMMUNIKATIONER

Du når snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. Om du åker kollektivt går det både regional - och stadsbussar i området. Väljer du tåg finns Maria station en kort promenad bort. Närmaste busshållplats är Berga Brohult endast några minuters promenad.

Anders Ledtje

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)731-40 10 40

Helsingborg Berga Helsingborg Mörsaregatan 21

3 + 10 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.