Lager 3580 KVM | Mörsaregatan 14, Helsingborg

PDF-RITNING TA KONTAKT

Byggnadens area är total ca 3 260 kvm varav lager ca 2 820 kvm och kontor ca 440 kvm. Lagret är fördelat på två hallar med direkt förbindelse till två skjutportar. Fri takhöjd under balkar är ca 7,1 meter i mitten och ca 6,3 meter ut mot byggnadens fasad. Det finns även höj- och sänkbara lastbryggor samt en markport. Nyrenoverade kontor finns i direkt anslutning till lagret. Pausrum finns med direkt anslutning till uteplats. Finns separata omklädningsrum med toalett och dusch.

Lokalen kan delas av i mindre ytor med nya portar samt nya kontor och personalutrymmen.
Lokal 1 har ca 1100 kvm lager och 440 kvm kontor
Lokal 2 har ca 860 kvm lager
Lokal 3 har ca 860 kvm lager

Välkommen att kontakta oss!

"Lagerlokal med nyrenoverade personalutrymmen uthyres i Helsingborg!"

FAKTA

Gatuadress: Mörsaregatan 14
Stad: Helsingborg
Område: Berga Helsingborg
Typ av objekt: Lager
Storlek: Array m²

SERVICE

Inom gångavstånd finns det flera grönområden, träningsmöjligheter och ett flertal lunchrestauranger. Väla köpcentrum med ett 100-tal butiker och ett restaurangtorg med flera olika restauranger tar endast 5 minuter med bil. I utkanten av området finns även flera livsmedelsbutiker. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis, bensinstationer, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel.

KOMMUNIKATIONER

Fastigheten är belägen så att man når den enkelt från både motorväg E4 och E6. Buss går till centrala Helsingborg där det är enkelt att pendla via Centralstationen eller via Marias station som ligger endast 10 min gångavstånd från fastigheten.

Anders Ledtje

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)731-40 10 40

Helsingborg Berga Helsingborg Mörsaregatan 14

10 + 7 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.