Lager 16335 KVM | Torbornavägen 13A, Helsingborg

PDF-RITNING TA KONTAKT

Det finns möjlighet att hyra en logistikfastighet med kyllager och tillhörande kontor, vilket har en total yta om 16 335 kvm. Fastigheten är flexibel och kan anpassas efter behoven hos den nya hyresgästen, med möjlighet att dela upp lokalen i mindre enheter från 5 200 kvm.

På markplan finns generösa lagerytor om cirka 14 600 kvm, som kan kylas till 4-8 grader Celsius vid behov. Takhöjden varierar mellan 6 och 8 meter, och det finns optimala lastningsmöjligheter med 39 lasthus och en ramp. I närheten av lagerytorna finns omklädningsrum och mindre kontorsutrymmen med faciliteter. Större kontorsytor finns tillgängliga på plan 2 och 3 och kan hyras tillsammans med lagerytorna. Fastigheten är belägen på ett inhägnat område med en stor gårdsyta som rymmer uppställningsplatser och cirka 80 parkeringsplatser.

Ättekulla är ett attraktivt och livligt industriområde några kilometer söder om Helsingborg, med ett strategiskt läge nära E4 och E6. Området kännetecknas av stora aktörer inom lager- och logistikbranschen samt lätt industri. Det finns också goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Helsingborg.

Byggnaden kan hyras som en enhet eller delas upp enligt nedan. Kontor på plan 2 & 3 kan hyras ihop med både lokal A och B.

Lokal A – 9770 kvm
Lokal B – 5200 kvm
Kontor plan 2 – 880
Kontor plan 3 – 485 kvm

"Logistikfastighet med kyllager och goda anpassningsmöjligheter utmed E6/E4"

FAKTA

Gatuadress: Torbornavägen 13A
Stad: Helsingborg
Område: Ättekulla Helsingborg
Typ av objekt: Lager
Storlek: 16335 m²

SERVICE

Köpcentra Råå ca 3 km med livsmedel, och diverse butiker. Det är ca 8 km till Helsingborgs centrum.

KOMMUNIKATIONER

Området ligger endast några km från E6/E4 och några km från Helsingborgs hamn.

Anders Ledtje

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)731-40 10 40

Helsingborg Ättekulla Helsingborg Torbornavägen 13A

10 + 3 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.