Lager 2500-2815 KVM | Götaverksgatan 10, Göteborg

TA KONTAKT

Här finns nu den unika möjligheten att hyra lokal mitt på Lindholmen, där man kan skapa något efter egna önskemål och behov. Detaljplanen tillåter industi och hade passat perfekt för bolag som jobbar med utveckling inom teknik eller fordonsindustrin. Här kan man skapa något helt unikt, bara fantasin sätter gränsern!
Med en takhöjd på otroliga 18 meter fiins oändliga möjligheter och lokalen har en industrikänsla med traverser (5 ton kapacitet).
Lokalen iordningställs av hyresgästen själv.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

"Unik möjlighet att skapa något eget mitt på Lindholmen!"

FAKTA

Gatuadress: Götaverksgatan 10
Stad: Göteborg
Område: Lindholmen
Typ av objekt: Lager
Storlek: 2500 - 2815 m²

OMGIVNING

Lindholmen är Göteborgs mest expansiva område och du kan hitta verksamheter inom ex innovation, fordon och media. Det är ett område med liv i rörelse och det finns både mycket företag och bostäder. Ett område som ständigt utvecklas. Det är ett vattennära läge med fina utsikter och det finns många olika alternativ för caféer och restauranger. Att äta vid kajkanten sätter en extra guldkant på arbetsdagen.

KOMMUNIKATIONER

Lindholmen har ett oslagbart läge i Göteborg med närhet till centrum, havet och kollektivtrafik. Detta gör det enkelt för dig och dina medarbetare att komma till och från jobbet, samt att njuta av stadens bekvämligheter.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Göteborg Lindholmen Götaverksgatan 10

11 + 5 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.