Lager 2800 KVM | Götaverksgatan 10, Göteborg

TA KONTAKT

Här finns nu den unika möjligheten att hyra lokal mitt på Lindholmen, där man kan skapa något efter egna önskemål och behov. Detaljplanen tillåter industi och hade passat perfekt för bolag som jobbar med utveckling inom teknik eller fordonsindustrin. Här kan man skapa något helt unikt, bara fantasin sätter gränsern!
Med en takhöjd på otroliga 18 meter fiins oändliga möjligheter och lokalen har en industrikänsla med traverser (5 ton kapacitet).
Lokalen iordningställs av hyresgästen själv.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

"Unik möjlighet att skapa något eget mitt på Lindholmen!"

FAKTA

Gatuadress: Götaverksgatan 10
Stad: Göteborg
Område: Lindholmen
Typ av objekt: Lager
Storlek: 2800 m²

OMGIVNING

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 50 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information!

KOMMUNIKATIONER

Lindholmen har ett oslagbart läge i Göteborg med närhet till centrum, havet och kollektivtrafik. Detta gör det enkelt för dig och dina medarbetare att komma till och från jobbet, samt att njuta av stadens bekvämligheter.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Göteborg Lindholmen Götaverksgatan 10

5 + 6 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.