Kontor 1026 KVM | Polhemsplatsen 5, Göteborg

TA KONTAKT

Nu kan vi snart erbjuda en helt fantastisk kontorslokal i ett perfekt läge i direkt anslutning till centralstationen. Här vid Polhemsplatsen har vi 1026 kvm fördelat på två plan, varav ett är entréplan med ett strålande skyltläge. Här sitter ni i moderna lokaler med olika kontorslösningar. Det finns flera öppna kontorslandskap, mindre aktivitetsbaserade kontor och konferensrum. Det finns möjlighet att bara ta ett plan och då halveras ytan. I KvarterEtt har vi en gemensam reception och en trevlig ljusgård för hyresgäster och besökare. I byggnaden finns det även en populär lunchrestaurang och en modern konferensanläggning som du som hyresgäst har möjlighet att nyttja vid behov. Ni tar er till lokalen via egen entré på Odinsgatan eller genom den allmänna entrén från Polhemsplatsen. Dessutom kan vi erbjuda en fast parkeringsplats på gatan precis utanför lokalen.

Lokalens skyltfönster är en utmärkt yta för marknadsföring då det utanför passerar många gångtrafikanter som nyfiket tittar in. Här går det bra att kombinera ett showroom med kontor, eller nyttja hela ytan som kontor. Det finns också fina möjligheter att anpassa lokalen efter egna tankar och önskemål.

"Kontor i två plan vis centralstationen"

FAKTA

Gatuadress: Polhemsplatsen 5
Stad: Göteborg
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 1026 m²

SERVICE

Serviceutbudet i området är stort då lokalen ligger mitt i centrum med alla möjliga bekvämligheter. Varför inte ett gympass eller en shoppingrunda på lunchen? Eller handla mat på vägen hem?

KOMMUNIKATIONER

Polhemsplatsen ligger på bara cirka 2 minuters promenad från centralstationen. Här finns det goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till fastigheten. För personalens bilar har vi ett garage i närheten där vi kan erbjuda vanliga parkeringar samt parkering för elbilar. För de som inte åker kommunalt eller bil så finns styr & ställ i närheten. För er med egna cyklar kan vi erbjuda omklädningsrum och låsta cykelförråd. Alla spårvagnar går via centralstationen så det är mycket enkelt att komma hit kommunalt.

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

Göteborg Centrum Polhemsplatsen 5

7 + 7 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.