Kontor 428 KVM | Östra hamngatan 35, Göteborg

TA KONTAKT

Mitt på Östra Hamngatan, mittemot NK, finns nu en kontorslokal på översta våning. Lokalen är modern och hissen går direkt upp till lokalen, synliga träbalkar ger rymd och charm och till lokalen hör även en härlig terrass och balkong

"Kontor med takterrass"

FAKTA

Gatuadress: Östra hamngatan 35
Stad: Göteborg
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 428 m²

OMGIVNING

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 50 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information!

SERVICE

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig!

KOMMUNIKATIONER

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.

Rebecka Polhem

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-99 47 01

Göteborg Centrum Östra hamngatan 35

9 + 11 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.