Kontor 720 KVM | Kungsgatan 42, Göteborg

TA KONTAKT

Vill ni sitta i ett nytt fint modernt kontor mitt på Kungsgatan i centrala Göteborg är detta en lokal för er.

Lokalen är idag en råyta och planlösning och ytskikt bestäms i samråd med ny hyresgäst. Vår bilagda planlösning visar ett förslag på en effektiv och modern kontorslokal.

Välkommen att planera er nya lokal tillsammans med oss

"Nytt fint kontor på Kungsgatan"

FAKTA

Gatuadress: Kungsgatan 42
Stad: Göteborg
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 720 m²

OMGIVNING

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

SERVICE

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig

KOMMUNIKATIONER

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

Göteborg Centrum Kungsgatan 42

15 + 5 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.