Kontor 243 KVM | Erik Dahlbergsgatan 14, Göteborg

TA KONTAKT

Mitt i Vasastan finns denna unika nyrenoverade kontorslokal om ca 243 kvm!
Kontoret ligger på andra våningen och har ett fantastikt hörnläge mot Vasagatan och Erik Dahlbergsgatan. Stukaturer och takrosetter finns i varje rum och här finns även två balkonger, en mot gatan och en mot gården.
Kontoret har en gästtoalett i entrén och en toalett med dusch i anslutning till köket.
Lokalen har en planlösning med stora kontorsrum avdelade med stora öppningsbara dörrpartier, enligt tradition med sekelskiftesvåningar. Totalet finns sju separata rum som kan användas både till arbetsplatser eller mötesrum.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information.

"Fantastik nyrenoverad kontorslokal med stukatur och eldstäder mitt i Vasastan!"

FAKTA

Gatuadress: Erik Dahlbergsgatan 14
Stad: Göteborg
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 243 m²

OMGIVNING

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 50 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information!

SERVICE

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig!

KOMMUNIKATIONER

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Göteborg Centrum Erik Dahlbergsgatan 14

11 + 1 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.