Lager 50000 KVM | Flansbjersvägen, Arlöv

TA KONTAKT

Nu ges en otrolig möjlighet att etablera er verksamhet i ny lager/logistikenhet på attraktiva logistikposition Sunnanå!
Tillgängliga ytor kommer vara 20 000 – 50 000 kvm fördelat på en eller två huskroppar. Flera portar i väster- och norrläge. Takhöjder kommer vara på otroliga 40 m på 40% av bebyggelsen och 20 m på 20% av bebyggelsen – fantastiska möjligheter för er logistikverksamhet att nyttjas till bla höglager. Möjlighet att ladda lastbilar tack vare mycket och stark ström till fastigheten. På taket kommer solceller installeras och ge låga driftskostnader.

Ingen möjlighet till produktionsverksamhet, byggnation kommer påbörjas först när 15 000 kvm är uthyrt. Fastigheten kommer uppföras på en förlängning av Flansbjersvägen, bakom Chefs Culinar, kommer sticka ut från mängden och ger därför ett fantastiskt skyltläge från E6:an och väg 11.

Kontakta ansvarig uthyrare på Relier för mer information kring denna unika möjlighet!

"Logistikfastighet i Sunnanå på upp till 50 000 kvm med en takhöjd på otroliga 40 meter - Unik möjlighet för er verksamhet!"

FAKTA

Gatuadress: Flansbjersvägen
Stad: Arlöv
Område: Arlöv
Typ av objekt: Lager
Storlek: 50000 m²

OMGIVNING

Lokalen ligger i Arlövs Industriby och omringas av hög företagsamhet i varierande branscher. Här finns även bostäder, bred service på Burlöv Center och kringliggande handelsplats.

SERVICE

I närheten ligger shoppingcentret Burlöv Center som erbjuder stort utbud av shopping, service, livsmedel, gym, lunchrestauranger och kommer i framtiden expanderas med bostäder, kontor och mer handel.

KOMMUNIKATIONER

Optimalt logistikläge med avfart till E22:an, E6:an och Västkustvägen inom 2 min. Närmsta kollektivtrafik är tågstationen Burlöv station en kort promenad bort eller busshållplats på Lundavägen som går till Lund och Malmö.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Arlöv Arlöv Flansbjersvägen

1 + 13 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.